• Klečani ispustili trijumf u Požarevcu

    Sledeći meč u utorak

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    POŽAREVAC – Odbojkaši Klek Srbijašuma ispustili su trijumf na utakmici u Požarevcu, odigranoj protiv domaćina – Mladog radnika, posle vođstva od 2 : 0. Izgubili su rezultatom 3 : 2, u korist Požarevljana (23 : 25; 14 : 25; 25 : 20; 25 : 18; 15 : 9).

    I treći meč plej – aut serije između ove dve ekipe odlučen je tek posle taj – brejka. Gosti su imali velikih „plus šest“ u trećem periodu (14 : 8), ali je u nastavku domaćin stigao do pobede.

    Početak duela obeležila je izjednačena igra na obe strane. Domaći su u finišu uspeli da stignu do solidnih 22 : 20, ali je Klek, serijom od 4 : 0, stigao do dve set lopte, od kojih je druga iskorišćena za vođstvo od 1 : 0. Preokret u finišu uvodnog perioda doneo je vetar u leđa ekipi Davora Ćuka, koja je, predvođena Narančićem i Ateljevićem, ubedljivo stigla do 2 : 0.
    Pri rezultatu 14 : 8 za goste, činilo se da će meč biti rešen u tri seta, ali su Požarevljani tek tada zaigrali. Furioznom igrom, koja ih je mnogo puta krasila ove sezone, domaćini su najpre stigli do preokreta za 2 : 1, a zatim sjajnom igrom u finišu četvrtog seta i do izjednačenja.

    Razigrali su se Pantić, Mašulović i Jevtić, koji su u taj – brejku predvodili domaćina, a serija od 5 : 0, za velikih 11 : 5, bila je ključna. Mirnom završnicom Mladi radnik je iskoristio prednost za veliki trijumf.

    U prvom meču između Mladog radnika i Klek Srbijašuma trijumfovali su Požarevljani 3 : 2, u drugom Klečani, pri istom rezultatu, a u trećem meču ponovo odbojkaši iz Požarevca. Četvrti meč biće odigran 21. aprila u Kleku, a eventualna majstorica igrala bi se 24. aprila u Požarevcu. Ko bude bolji ući će u Super ligu Srbije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport