• Karneval kajakaša prodefilovao rekom Begej (Foto)

    Mirnu reku koja protiče Zrenjaninom u subotu je uzburkao karneval kajakaša. Pedesetak čamaca je tog dana prodefilovalo na potezu od bivše fabrike šešira do popularnog „Žutog mosta“.   PROČITAJTE JOŠ: Radnički poražen na gostovanju u Banatskom Velikom Selu   Naime, kao što tradicija nalaže, članovi Kajak kluba Begej su oproštaj od takmičarske sezone obeležili uz […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Karneval kajakaša prodefilovao rekom Begej (Foto)

    Mirnu reku koja protiče Zrenjaninom u subotu je uzburkao karneval kajakaša. Pedesetak čamaca je tog dana prodefilovalo na potezu od bivše fabrike šešira do popularnog „Žutog mosta“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Radnički poražen na gostovanju u Banatskom Velikom Selu

     

    Naime, kao što tradicija nalaže, članovi Kajak kluba Begej su oproštaj od takmičarske sezone obeležili uz karneval kajakaša na Begeju. Više od pedeset kajakaša spustilo se na reku i revijalnom vožnjom je privlačilo poglede velikog broja sugrađana koji su se u tim trenucima zatekli u blizini strogog centra grada.

     

     

    Neki znatiželjnici su se zaustavljali na pešačkom mostu, neki su pak sišli do obale, kako bi iz što bolje pozicije posmatrali ovu nesvakidašnju scenu.

     

    Na veliko iznenađenje svih, uprava zrenjaninskog Kajak kluba Begej organizovala je vožnju brodićem u koji su se mogli ukrcati svi koji su izrazili želju da sa vode posmatraju ove prelepe prizore.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport