• KARATISTKINJE ZADRUGARA PONOVO DRŽAVNE ŠAMPIONKE!

    LAZAREVO – Naizgled mirno nedeljno popodne u Lazarevu uzburkala je vest koju je doneo jugoistočni vetar iz pravca glavnog grada – Beograda!     Naime, u SP „Voždovac“ na Banjici, karatiskinje Zadrugara su posle 2012. po drugi put postale šampionke Nacionalne premijer lige za seniorke, odnosno šampionke Srbije!   Ostvarile su pobede protiv Partizana iz […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KARATISTKINJE ZADRUGARA PONOVO DRŽAVNE ŠAMPIONKE!

    LAZAREVO – Naizgled mirno nedeljno popodne u Lazarevu uzburkala je vest koju je doneo jugoistočni vetar iz pravca glavnog grada – Beograda!

     

     

    Naime, u SP „Voždovac“ na Banjici, karatiskinje Zadrugara su posle 2012. po drugi put postale šampionke Nacionalne premijer lige za seniorke, odnosno šampionke Srbije!

     

    Ostvarile su pobede protiv Partizana iz Beograda, Niša i Studentskog grada iz Beograda, nerešeno su odradile sa Mavasijem iz Novog Sada i izgubile od Knjaza iz Aranđelovca. Drugo mesto je zauzeo Partizan, a treće Mavasi.

     

    Ekipu su činile Marina Radičevic, Radmila Vukelja i Sanja Cvrkota, uz pojačanje – Tamaru Živić, članicu Dinama iz Pančeva. Ekipu je vodio prekaljeni trener Miloš Erić.

     

    Dejan Cvrkota je kao član ekipe Dinama iz Pančeva takođe osvojio zlato. Ova ekipa je savladala Studentski grad iz Beograda i Borac iz Čačka, i zauzela prvo mesto. Drugi je bio Borac, a treći Studentski grad.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport