• Karatistkinja Zrenjanina Marina Oro vicešampionka Srbije

    Marina Oro, članica Karate kluba Zrenjanin, osvojila je drugo mesto na Kupu Srbije za mlađe uzrasne kategorije, koji je proteklog vikenda održan u Somboru.   Na ovom takmičenju učestvovalo je oko 1.200 takmičara iz oko 200 klubova. U sva tri meča Marina je bila dominantna, osim u poslednjem, gde je izgubila od takmičarke iz beogradskog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Karatistkinja Zrenjanina Marina Oro vicešampionka Srbije

    Marina Oro, članica Karate kluba Zrenjanin, osvojila je drugo mesto na Kupu Srbije za mlađe uzrasne kategorije, koji je proteklog vikenda održan u Somboru.

     

    Na ovom takmičenju učestvovalo je oko 1.200 takmičara iz oko 200 klubova. U sva tri meča Marina je bila dominantna, osim u poslednjem, gde je izgubila od takmičarke iz beogradskog Nippona.

     

    Blizu bronzanim medaljama bili su i Jelena Radojčin i Mihajlo Bogdanović, koji su izgubili u mečevima za bronzanu medalju. Zapažen nastup, ali bez rezultata, imali su i Veljko Kerčov i Bojan Stojković.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport