• KARATISTKINJA ANJA MILOVANOVIĆ VICEŠAMPION EVROPE

    SOFIJA – Anja Milovanović, članica Karate kluba „Zrenjanin“, osvojila je srebrnu medalju u konkurenciji kadetkinja +54 kilograma, na 44. Evropskom prvenstvu u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore, održanom u Sofiji, i ostvarila veliki uspeh na svom debitantskom nastupu na evropskim nadmetanjima. Anja je bila sjajna u kvalifikacijama, a na putu do finala redom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KARATISTKINJA ANJA MILOVANOVIĆ VICEŠAMPION EVROPE

    SOFIJA – Anja Milovanović, članica Karate kluba „Zrenjanin“, osvojila je srebrnu medalju u konkurenciji kadetkinja +54 kilograma, na 44. Evropskom prvenstvu u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore, održanom u Sofiji, i ostvarila veliki uspeh na svom debitantskom nastupu na evropskim nadmetanjima.

    Anja Milovanović

    Anja je bila sjajna u kvalifikacijama, a na putu do finala redom je pobeđivala takmičarke iz Malte (3:0), Portugala (2:0), Hrvatske (2:0) i Češke (6:2), dok je u finalnom meču izgubila od takmičarke iz Belgije (0:2). Ovo je veliki podsticaj za Anju i nagrada za njen dosadašnji samopregorni rad.

    Na ovom prvenstvu je, uz Anju, učestvovalo još dvoje takmičara iz Karate kluba „Zrenjanin“, što je svojevrsna potvrda dobrog i planskog rada u klubu.

    Aleksandra Vujasinović je nastupila u konkurenciji juniorki -53 kg. U prvom kolu je pobedila veoma kvalitetnu takmičarku iz Nemačke (5:0), dok je u drugom izgubila od takmičarke iz Austrije (0:1).

    Đorđe Salapura nastupio je u konkurenciji mlađih seniora i imao je zapažen nastup. U prvom kolu je pobedio takmičara iz Rusije (4:4), u drugom rivala iz Islanda (2:1), dok je u četvrtfinalu izgubio od karatiste iz Mađarske (0:1). U repasažnom meču je takođe poražen, od takmičara iz Makedonije (0:1), tako da je u generalnom plasmanu zauzeo 7. mesto.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport