• Karatisti Zrenjanina se iz Novog Bečeja vratili okićeni sa sedam medalja

    U Novom Bečeju je održano karate prvenstvo zone Banat za pionire i nade. Karatisti Zrenjanina su se vratili okićeni sa sedam medalja – četiri zlatne, dve srebrne i jednom bronzanom.   Zlatnim medaljama su se okitili Aleksandra Pamer u katama (2007. D klasa), debitant Jovan Milisavljević – borbe (2009 -30kg), Bojan Stojković (2007 -37kg) i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Karatisti Zrenjanina se iz Novog Bečeja vratili okićeni sa sedam medalja

    U Novom Bečeju je održano karate prvenstvo zone Banat za pionire i nade. Karatisti Zrenjanina su se vratili okićeni sa sedam medalja – četiri zlatne, dve srebrne i jednom bronzanom.

     

    Zlatnim medaljama su se okitili Aleksandra Pamer u katama (2007. D klasa), debitant Jovan Milisavljević – borbe (2009 -30kg), Bojan Stojković (2007 -37kg) i Veljko Kerčov (2007 -42kg).

     

    Srebrne medalje su osvojile Mina Nikolin (2009. D klasa) u katama i Anja Milenović (2008 -30kg), dok je bronzanu medalju osvojio Nikola Markanović (2009. D klasa) u katama.

     

    Ovo takmičenje je ujedno bilo i kvalifikaciono za prvenstvo Vojvodine i svi karatisti Zrenjanina su ostvarili plasman.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport