• KARATISTI DVA KLUBA OTPUTOVALI U MARIBOR

    ZRENJANIN – U petak 9. februara, put Slovenije krenuli su takmičari iz Zrenjanina, i oni će nastupiti na internacionalnom turniru u Mariboru, koji se održava u organizaciji SKIF (Shotokan Karate-do International Federation). Ekspediciju iz Zrenjanina čine takmičari karate klubova Banat i Banatski cvet.     Karate klub Banat predstavljaju kadeti Slavko Vučetić i Nemanja Mudrinić, i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KARATISTI DVA KLUBA OTPUTOVALI U MARIBOR

    ZRENJANIN – U petak 9. februara, put Slovenije krenuli su takmičari iz Zrenjanina, i oni će nastupiti na internacionalnom turniru u Mariboru, koji se održava u organizaciji SKIF (Shotokan Karate-do International Federation). Ekspediciju iz Zrenjanina čine takmičari karate klubova Banat i Banatski cvet.

     

    karatisti

     

    Karate klub Banat predstavljaju kadeti Slavko Vučetić i Nemanja Mudrinić, i seniori Ljubinko Dostanić i Aleksandar Jovanov.

     

    Karate klub Banatski cvet u Mariboru će predstavljati takmičar i trener Srđan Marić, koji će pojačati redove seniorske ekipe Karate kluba Banat.

     

    Ovaj turnir je prethodnih godina bio veoma posećen, sa preko 700 takmičara, a na njemu nastupaju karatisti iz Italije, BiH, Rumunije, Srbije, Mađarske i Slovenije.

     

    Ekspediciju predvodi trener Karate kluba Banat Danko Đokić.

     

    Treneri karate klubova Banat i Banatski cvet Danko Đokić i Nikola Vukelić očekuju povoljan rezultat na ovom turniru, imajući u vidu da KK Banat u Sloveniji već četiri godine beleži odlične rezultate.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport