• KARATISTI BANATSKOG CVETA NA KUPU U BAŠAIDU

    BAŠAID – Takmičari Karate kluba „Banatski cvet“ iz Zrenjanina nastupili su na karate turniru Bašaid kup, koji je održan pod pokroviteljstvom Šotokan karate saveza Srbije. Na ovom kupu učestvovalo je preko 200 takmičara iz 16 klubova iz Srbije i Rumunije.     Kate pojedinačno – prvo mesto osvojili su Aleksa Đakovački, Damjan Ludoški, Bojana Radosavljević, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KARATISTI BANATSKOG CVETA NA KUPU U BAŠAIDU

    BAŠAID – Takmičari Karate kluba „Banatski cvet“ iz Zrenjanina nastupili su na karate turniru Bašaid kup, koji je održan pod pokroviteljstvom Šotokan karate saveza Srbije. Na ovom kupu učestvovalo je preko 200 takmičara iz 16 klubova iz Srbije i Rumunije.

     

     

    Kate pojedinačno – prvo mesto osvojili su Aleksa Đakovački, Damjan Ludoški, Bojana Radosavljević, Natalija Radosav, Anastasija Nikolić i Sanja Mrkajić. Drugo mesto osvojili su Matija Popmijatov, Adrian Kelemen, Nikola Marjanović, Ivan Frenc i Dunja Diklić. Treće mesto osvojili su Nenad Stanaćev, Dunja Diklić i Klara Tapai.

     

    Borbe pojedinačno – prvo mesto su osvojili Nenad Stanaćev, Dunja Diklić i Klara Tapai, drugo Sanja Mrkajić, a treće Aleksa Lalić, Damjan Ludoški i Milica Radosav.

     

    Ekipu su predvodili treneri Srđan Marić i Veselin Grubački.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport