Sport

KAJAKAŠI SE VRATILI IZ ZEMUNA SA DVE ZLATNE MEDALJE

ZEMUN – U Zemunu, na Gardošu, juče je održano tradicionalno takmičenje „Zemun 2017“ i peto kolo mini lige Beograda u kajaku. Takmičari Kajak kluba „Begej“ osvojili su dve zlatne, dve srebrne i tri bronzane medalje.

 

kajakaši

 

Najbolji, kao i do sada, bio je David Kovačević, koji je u kategoriji dečaka 2005. godište osvojio zlatnu medalju u MK-1 na 500 metara.

 

Zlato su osvojile i Biljana Vukov i Beatrix Orban u K-2 za pionirke na 500 metara, dok su kadetkinje u istom sastavu osvojile srebrnu medalju.

 

Biljana Vukov je u K-1 za pionirke osvojila bronzanu medalju, dok je u istoj trci Beatrix Orban osvojila četvrto mesto.

 

 

Vilmoš Kopi je u kategoriji MK-1 2004. godište osvojio srebrnu medalju, a u istoj trci Nikola Tatalović osvojio je sedmo mesto. Zajedno u MK-2 u istoj kategoriji Nikola i Vilmoš osvojili su četvrto mesto.

 

Nikoleta Kočiš u trci devojčica 2007. godište osvojila je bronzanu medalju. Učestvovali su još i Maksimilijan Hamond, koji je u trci MK-1 dečaka 2006. godište osvojio četvrto mesto, Bojana Kojčić u kategoriji devojčica 2005. godište osvojila je peto, a Matija Bajkučin u kategoriji dečaka 2005. godište 9. mesto.

 

U ekipi „Begeja“ bila je i Ana Horvat, koja nije veslala zbog loših vremenskih uslova.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz