Sport

KAJAKAŠI SE VRATILI IZ ZEMUNA SA DVE ZLATNE MEDALJE

ZEMUN – U Zemunu, na Gardošu, juče je održano tradicionalno takmičenje “Zemun 2017” i peto kolo mini lige Beograda u kajaku. Takmičari Kajak kluba “Begej” osvojili su dve zlatne, dve srebrne i tri bronzane medalje.

 

kajakaši

 

Najbolji, kao i do sada, bio je David Kovačević, koji je u kategoriji dečaka 2005. godište osvojio zlatnu medalju u MK-1 na 500 metara.

 

Zlato su osvojile i Biljana Vukov i Beatrix Orban u K-2 za pionirke na 500 metara, dok su kadetkinje u istom sastavu osvojile srebrnu medalju.

 

Biljana Vukov je u K-1 za pionirke osvojila bronzanu medalju, dok je u istoj trci Beatrix Orban osvojila četvrto mesto.

 

 

Vilmoš Kopi je u kategoriji MK-1 2004. godište osvojio srebrnu medalju, a u istoj trci Nikola Tatalović osvojio je sedmo mesto. Zajedno u MK-2 u istoj kategoriji Nikola i Vilmoš osvojili su četvrto mesto.

 

Nikoleta Kočiš u trci devojčica 2007. godište osvojila je bronzanu medalju. Učestvovali su još i Maksimilijan Hamond, koji je u trci MK-1 dečaka 2006. godište osvojio četvrto mesto, Bojana Kojčić u kategoriji devojčica 2005. godište osvojila je peto, a Matija Bajkučin u kategoriji dečaka 2005. godište 9. mesto.

 

U ekipi “Begeja” bila je i Ana Horvat, koja nije veslala zbog loših vremenskih uslova.

Podeli članak
sinovoz
FAM