• Kajakaši Milan Zvekić i Biljana Vukov postigli sjajne rezultate

    Na Adi Ciganliji održan je Kup Srbije u kajaku za sve kategorije, na kojem su učestvovala i četiri takmičara Kajak kluba Begej iz Zrenjanina. Ovo je bilo najjače takmičenje u pojedinačnoj konkurenciji, a ujedno i izborno za reprezentaciju Srbije.     Najbolji rezultat iz Kajak kluba Begej postigli su kadeti Milan Zvekić i Biljana Vukov, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kajakaši Milan Zvekić i Biljana Vukov postigli sjajne rezultate

    Na Adi Ciganliji održan je Kup Srbije u kajaku za sve kategorije, na kojem su učestvovala i četiri takmičara Kajak kluba Begej iz Zrenjanina. Ovo je bilo najjače takmičenje u pojedinačnoj konkurenciji, a ujedno i izborno za reprezentaciju Srbije.

     

    Kup Srbije u kajaku

     

    Najbolji rezultat iz Kajak kluba Begej postigli su kadeti Milan Zvekić i Biljana Vukov, koji su ujedno i kandidati za reprezentaciju. Njih dvoje su u svojim kategorijama osvojili bronzane medalje u trkama K-1 na 1000 metara.

     

    Milan Zvekić je još u kadetskoj kategoriji, među 40 takmičara, u K-1 500, zauzeo peto mesto, a u K-1 200 četvrto mesto, dok je Biljana Vukov u istoj kategoriji, među 22 takmičara, u K-1 500 i K-1 200 zauzela šesto mesto.

     

    Pored njih, zapažen rezultat ostvarili su i Nikola Kovačević i Klara Mezei.

     

    Kup Srbije u kajaku

     

    Takođe, u nedelju, 15. aprila, održano je prvenstvo Srbije u trkama na 5.000 metara, na kojem je Milan Zvekić, u konkurenciji kadeta, ostvario ubedljivu pobedu. Srebrnu medalju u konkurenciji kadetkinja osvojila je Biljana Vukov.

     

    Na ovom takmičenju učestvovao je i Nikola Kovačević, koji je u kategoriji juniora osvojio odlično četvrto mesto.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport