• Kajakaši “Begeja” uspešno počeli sezonu

    Na Prvomajskom kupu na Limanu u kajaku, koji je održan na rukavcu Dunava, među takmičarima iz 21 kluba iz zemlje i inostranstva, učestvovali su i kajakaši “Begeja”, u disciplinama na 200 i 1700 metara.     U kvalifikacionim trkama, finale su obezbedili pionir Vilmoš Kopi, kadeti Biljana Vukov i Milan Zvekić i junior Nikola Kovačević. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kajakaši “Begeja” uspešno počeli sezonu

    Na Prvomajskom kupu na Limanu u kajaku, koji je održan na rukavcu Dunava, među takmičarima iz 21 kluba iz zemlje i inostranstva, učestvovali su i kajakaši “Begeja”, u disciplinama na 200 i 1700 metara.

     

    kajakaši

     

    U kvalifikacionim trkama, finale su obezbedili pionir Vilmoš Kopi, kadeti Biljana Vukov i Milan Zvekić i junior Nikola Kovačević.

    U finalnim trkama za pionire Vilmoš Kopi je osvojio 7. mesto na 200 i 7. mesto na 1700 metara, dok je Beatrix Orban osvojila bronzu i na 200 i 1700 metara.

     

    kajakaši

     

    U kategoriji kadeta Biljana Vukov osvojila je 6. mesto na 200 metara i 5. mesto na 1700, dok je Milan Zvekić osvojio 4. mesto na 200 metara. Na žalost, u trci na  1700 metara Milan je imao kvar na čamcu, pa je kao drugi morao da odustane. U kategoriji juniora Klara Mezei osvojila je 4. mesto na 200 metara i bronzanu medalju na 1700 metara, a Nikola Kovačević je na 200 osvojio 6. mesto i 4. mesto na 1700 metara.

     

    kajakaši

     

    Na Kupu Srbije za sve kategorije, koji je održan na Adi Ciganliji, koji je i izborno takmičenje za reprezentaciju Srbije, takmičilo se i četvoro kajakaša zrenjaninskog “Begeja”.

    Najbolje rezultate postigli su kadeti Milan Zvekić  i Biljana Vukov koji su u svojim kategorijama uzeli po jednu bronzanu medalju u trkama  K-1 na 1000 metara.

    Milan i Biljana su i kandidati za reprezentaciju.

    Pored njih, zapažen rezultat su ostvarili i Nikola Kovačević i Klara Mezei.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport