• Kajakaši Begeja osvojili šest medalja na regati u Senti

    U subotu je, u Senti, održana tradicionalna međunarodna regata povodom cvetanja Tise, na kojoj su učestvovali i kajakaši „Begeja“. Oni su osvojili jedno zlato, dva srebra i tri bronze, kao i pehar za ekipno treće mesto.     U konkurenciji mlađih pionirki, Bojana Kojčić u MK-1 osvojila je 15. mesto, a u MK-2, zajedno sa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kajakaši Begeja osvojili šest medalja na regati u Senti

    U subotu je, u Senti, održana tradicionalna međunarodna regata povodom cvetanja Tise, na kojoj su učestvovali i kajakaši „Begeja“. Oni su osvojili jedno zlato, dva srebra i tri bronze, kao i pehar za ekipno treće mesto.

     

    međunarodna regata

     

    U konkurenciji mlađih pionirki, Bojana Kojčić u MK-1 osvojila je 15. mesto, a u MK-2, zajedno sa Anastazijom Hegediš, bronzanu medalju.

     

    Vilmoš Kopi, u konkurenciji pionira, u K-1, osvojio je peto mesto. Kod pionirki, Beatrix Orban u K-1 zauzela je peto mesto. Kod kadetkinja, Biljana Vukov osvojila je srebrnu medalju, dok je u K-2, sa Beatrix Orban, uzela zlatnu medalju.

     

    kajakaški klub "Begej"

     

    Kod kadeta, Milan Zvekić je u K-1 osvojio bronzanu medalju, kod juniorki, Klara Mezei u K-1, zauzela je šesto mesto, dok je sa Biljanov Vukov, u K-2, osvojila srebrnu medalju. Kod juniora, Nikola Kovačević je u K-1 osvojio četvrto mesto, dok je sa Milanom Zvekićem u K-2 uzeo bronzanu medalju.

     

    kajakaški klub "Begej"

     

    Ovo takmičenje je bilo i uvertira pred prvenstvo Vojvodine, koje će biti izborno takmičenje za reprezentaciju mlađih kategorija, za odlazak u Poljsku, a tamo će nastupiti četiri takmičara Kajak kluba Begej Biljana Vukov, Beatrix Orban, Milan Zvekić i Nikola Kovačević.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport