Sport

Kajakaši Begeja osvojili šest medalja na regati u Senti

međunarodna regata

U subotu je, u Senti, održana tradicionalna međunarodna regata povodom cvetanja Tise, na kojoj su učestvovali i kajakaši „Begeja“. Oni su osvojili jedno zlato, dva srebra i tri bronze, kao i pehar za ekipno treće mesto.

 

međunarodna regata

 

U konkurenciji mlađih pionirki, Bojana Kojčić u MK-1 osvojila je 15. mesto, a u MK-2, zajedno sa Anastazijom Hegediš, bronzanu medalju.

 

Vilmoš Kopi, u konkurenciji pionira, u K-1, osvojio je peto mesto. Kod pionirki, Beatrix Orban u K-1 zauzela je peto mesto. Kod kadetkinja, Biljana Vukov osvojila je srebrnu medalju, dok je u K-2, sa Beatrix Orban, uzela zlatnu medalju.

 

kajakaški klub "Begej"

 

Kod kadeta, Milan Zvekić je u K-1 osvojio bronzanu medalju, kod juniorki, Klara Mezei u K-1, zauzela je šesto mesto, dok je sa Biljanov Vukov, u K-2, osvojila srebrnu medalju. Kod juniora, Nikola Kovačević je u K-1 osvojio četvrto mesto, dok je sa Milanom Zvekićem u K-2 uzeo bronzanu medalju.

 

kajakaški klub "Begej"

 

Ovo takmičenje je bilo i uvertira pred prvenstvo Vojvodine, koje će biti izborno takmičenje za reprezentaciju mlađih kategorija, za odlazak u Poljsku, a tamo će nastupiti četiri takmičara Kajak kluba Begej Biljana Vukov, Beatrix Orban, Milan Zvekić i Nikola Kovačević.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz