• KAJAKAŠI BEGEJA OSVOJILI PEHAR NA SENĆANSKOJ REGATI

    SENTA – Na Senćanskoj regati, na kojoj je učestvovalo 15 klubova, Kajak klub „Begej“ iz Zrenjanina nastupio je sa 14 takmičara i osvojio je pregršt medalja, kao i pehar za ekipni plasman u mini kajaku.     Vilmoš Kopi osvojio je srebrnu medalju u MK-1 2004/2005. godište na 500 m. U istoj trci, David Kovačević […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KAJAKAŠI BEGEJA OSVOJILI PEHAR NA SENĆANSKOJ REGATI

    SENTA – Na Senćanskoj regati, na kojoj je učestvovalo 15 klubova, Kajak klub „Begej“ iz Zrenjanina nastupio je sa 14 takmičara i osvojio je pregršt medalja, kao i pehar za ekipni plasman u mini kajaku.

     

    kajakaši

     

    Vilmoš Kopi osvojio je srebrnu medalju u MK-1 2004/2005. godište na 500 m. U istoj trci, David Kovačević osvojio je 7. mesto, Nikola Tatalović 9. i Bajkučin 13. mesto.

     

    U trci dečaka MK-1 2006/2007. godište Maksimilijan Hamond osvojio je 9 mesto.

     

    U  trci devojčica MK-1 2004/2005.  godište Beatrix Orban osvojila je bronzanu medalju.

     

    U trci pionirki i kadetkinja na 500 metara, Biljana Vukov osvojila je dve bronzane medalje.

     

    U trci kadeta na 500 metara, Milan Zvekić osvojio je 7. a Nikola Kovačević 9. mesto. U trci juniora, Vilmoš Orban osvojio je 4. mesto.

     

    U trci seniora na 500 metara, Goran i Srđan Đorđević osvojili su bronzanu medalju. Ovogodišnju Senćansku regatu kajakaši će pamtiti po izuzetno lošim vremenskim uslovima za veslanje, zbog jakog vetra koji je pravio velike talase i ometao takmičare.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport