• KAJAKAŠI BEGEJA OSTVARILI ZAPAŽEN REZULTAT NA BOSUTU

    VIŠNJIĆEVO – Na Bosutu, u Višnjićevu, juče je održano 4. kolo mini lige Srbije u kajaku. Takmičari Kajak kluba „Begej“ ostvarili su zapažen rezultat, osvojivši tri medalje, jednu zlatnu i dve bronzane, kao i tri četvrta mesta.     Najbolji takmičar Kajak kluba „Begej“ David Kovačević osvojio je, kao i u prethodna dva kola, zlatnu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KAJAKAŠI BEGEJA OSTVARILI ZAPAŽEN REZULTAT NA BOSUTU

    VIŠNJIĆEVO – Na Bosutu, u Višnjićevu, juče je održano 4. kolo mini lige Srbije u kajaku. Takmičari Kajak kluba „Begej“ ostvarili su zapažen rezultat, osvojivši tri medalje, jednu zlatnu i dve bronzane, kao i tri četvrta mesta.

     

    kajakaši begeja

     

    Najbolji takmičar Kajak kluba „Begej“ David Kovačević osvojio je, kao i u prethodna dva kola, zlatnu medalju u kategoriji 2005. godište. David je konkurenciju nadmašio za više dužina čamaca.

     

    Dve bronzane medalje osvojile su Beatrix Orban u kategoriji MK-1 2004. godište i Nikoleta Kočiš u kategoriji MK-1 2007. godište, a zapažen rezultat ostvario je i Maksimilijan Hamond osvojivši 6. mesto u kategoriji MK-1 za 2007. godište.

     

    Četvrta mesta osvojili su Vilmoš Kopi u kategoriji MK-1 2004. godište, a on je nastupio i zajedno sa Nikolom Tatalovićem u MK-2, kao i David Kovačević sa Matijom Bajkučinom u MK-2 2005. godište.

     

     

    Na takmičenju su još učestvovali Bojana Kojčić, Ana Đumić i Ana Horvat.

     

    Ovim takmičenjem je završena mini liga Srbije, a takmičari KK „Begej“ nastavljaju pripreme za prvenstvo Vojvodine i prvenstvo Srbije, koje će biti održano u Bačkoj Palanci u prvoj i drugoj polovini avgusta.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport