• Kajakaši Begeja odlični u Zabrežju, osvojili šest medalja (Foto)

    Na Savi u Zabrežju, kraj Obrenovca, održana je tradicionalna Vidovdanska regata, na kojoj su učestvovali i kajakaši Begeja iz Zrenjanina.   Zrenjaninski kajakaši osvojili su dve zlatne, dve srebrne i dve bronzane medalje.   Najuspešniji takmičar bio je Nikola Kovačević, koji je osvojio zlato u K-1500 u juniorskoj konkurenciji. Osvojio je i srebro sa Vilmošem […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kajakaši Begeja odlični u Zabrežju, osvojili šest medalja (Foto)

    Na Savi u Zabrežju, kraj Obrenovca, održana je tradicionalna Vidovdanska regata, na kojoj su učestvovali i kajakaši Begeja iz Zrenjanina.

     

    Zrenjaninski kajakaši osvojili su dve zlatne, dve srebrne i dve bronzane medalje.

     

    Najuspešniji takmičar bio je Nikola Kovačević, koji je osvojio zlato u K-1500 u juniorskoj konkurenciji. Osvojio je i srebro sa Vilmošem Kopijem u K-2 200, kao i na memorijalnoj trci grada Obrenovca u K-1 2000.

     

    Pročitajte još: Vitezovi ubedljivo poraženi u Vršcu, ostaju u Drugoj ligi Srbije

     

    Beatrix Orban, Klara Mezei, Nikolina Margić i Biljana Vukov osvojile su prvo mesto u disciplini K-4 200. Nikolina Margić je zauzela treće mesto u disciplini K-1 200 za kadetkinje, a trećeplasirane su bile i Biljana Vukov i Beatrix Orban u disciplini K-2 200.

     

    Elena Trubajić bila je 12. u disciplini MK-1 500, Stefan Trubajić u MK-1 500 zauzeo je 15. mesto, Bojana Kojčić u K-1 500 za pionirke 4. mesto i Vilmoš Kopi u disciplini K-1 za kadete zauzeo je 5. mesto.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport