• KAJAKAŠI BEGEJA NA POJEDINAČNOM I EKIPNOM PRVENSTVU

    Osvojena je jedna medalja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    BAČKA PALANKA – Proteklog vikenda na jezeru Tikvara u Bačkoj Palanci održano je pojedinačno i ekipno prvenstvo Srbije u kajaku i kanuu na mirnim vodama, na kojem je učestvovalo i 17 takmičara zrenjaninskog  „Begeja“.

    kajak-begej-backa -palanka

    U izuzetno jakoj konkurenciji osvojena je i jedna medalja. Bronzanu medalju osvojile su pionirke u trci K-4 na 1000 metara, u sastavu Šeron Švarc, Biljana Vukov, Beatriks Orban i Ana Horvat.

    Kajak klub „Begej“ imao je predstavnike u 11 trka u svim disciplinama. Kod pionira i pionirki, Milan Zvekić osvojio je 9. mesto u K-1 na 1000 metara, kod pionirki Biljana Vukov i Šeron Švarc osvojile su 6. mesto u K-2 na 1000 metara i u K-4 sa Beatriks Orban i Anom Horvat 3. mesto u K-4 na 1000 metara.

    kajak-klub-begej-backa-palanka

    Kod kadeta, Milan Zvekić i Nikola Kovačević osvojili su 5. mesto, a u K-4 na 1000 metara sa Vilmošem Orbanom i Norbertom Mesarošom 6. mesto. Kod kadetkinja, Klara Mezei i Šeron Švarc osvojile su 6. mesto u K-2 na 1000 metara. Kod juniorki, Klara Mezei je u K-1 na 500 metara osvojila 8. mesto, a na 1000 metara 7. mesto, dok je Valentina Juhas na 1000 metara zauzela 8. mesto.

    Kod seniora i seniorki, Valentina Juhas u dve finalne trke na 1000 metara osvojila je 8. mesto, a na 200 metara 9. mesto. Kod seniora, Srđan i Goran Đorđević na 1000 metara u K-2 osvojili su 8. mesto.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport