• Kajakaš Nikola Kovačević pokazao da je u odličnoj formi

    Takmičar Kajak kluba Begej Nikola Kovačević pokazao je na takmičenju u Bezdanu da je u odličnoj formi pred Kup Srbije.   Nikola Kovačević je postigao najbolji rezultat od svih takmičara Begeja koji su u subotu nastupili u Bezdanu. On je pobedio mnoge reprezentativce, pa se od njega u narednom periodu može mnogo očekivati.   U […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kajakaš Nikola Kovačević pokazao da je u odličnoj formi

    Takmičar Kajak kluba Begej Nikola Kovačević pokazao je na takmičenju u Bezdanu da je u odličnoj formi pred Kup Srbije.

     

    Nikola Kovačević je postigao najbolji rezultat od svih takmičara Begeja koji su u subotu nastupili u Bezdanu. On je pobedio mnoge reprezentativce, pa se od njega u narednom periodu može mnogo očekivati.

     

    U Bezdanu je juče otvorena takmičarska sezona nadmetanjem na stazi od 2000m. Takmičenje je okupilo 26 klubova sa više od 300 takmičara iz Srbije, Mađarske, Slovačke, Slovenije, BiH, Makedonije i Hrvatske. Nadmetanje je u svim kategorijama bilo izuzetno jako i masovno, a učestvovalo je mnogo reprezentativaca Srbije u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.

     

    Ispred Kajak kluba Begej u Bezdanu su nastupili i Vilmoš Kopi u kadetskoj konkurenciji, koji je osvojio 15. mesto, kao i Biljana Vukov i Beatrix Orban, koje su osvojile 10. odnosno 11. mesto kod kadetkinja.

     

    nikola kovačević

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin