• JUNIORSKA RAGBI REPREZENTACIJA SRBIJE IGRALA U ZRENJANINU (FOTO)

    ZRENJANIN – U sklopu priprema za Evropsko prvenstvo u Slovačkoj, u nedelju, 26. marta, na zrenjaninskom Vojnom stadionu, juniorska U18 reprezentacija Srbije odigrala je test meč sa ragbistima RK Petrovgrad, koji su za ovu priliku bili pojačani nekolicinom ragbista Ragbi kluba Loznica. Viđena je borbena i veoma zanimljiva utakmica. – Priprememo se već mesec dana […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    JUNIORSKA RAGBI REPREZENTACIJA SRBIJE IGRALA U ZRENJANINU (FOTO)

    ZRENJANIN – U sklopu priprema za Evropsko prvenstvo u Slovačkoj, u nedelju, 26. marta, na zrenjaninskom Vojnom stadionu, juniorska U18 reprezentacija Srbije odigrala je test meč sa ragbistima RK Petrovgrad, koji su za ovu priliku bili pojačani nekolicinom ragbista Ragbi kluba Loznica.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Viđena je borbena i veoma zanimljiva utakmica.

    – Priprememo se već mesec dana i intenzivno treniramo. Pre dva vikenda odigrali smo utakmicu protiv Dinama u Pančevu. I ova utakmica nam je bila jedan sjajan test i pokazatelj trenutne forme u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo, do koga je ostalo još samo tri nedelje. Prvu utakmicu protiv Izraela igramo 16. aprila i do tada ćemo imati još dve pripremne utakmice koje igramo sa našim klubovima u Srbiji. Naredna utakmica je zakazana za sledeći vikend u Vršcu, a posle toga i u Novom Sadu protiv ekipe Vojvodine, i onda krećemo na prvenstvo. Imamo visoka očekivanja i nadamo se da ćemo pobediti u minimalno dve utakmice, od tri, koje su nam na rasporedu – rekao je Marko Jovanović, selektor reprezentacije Srbije, za uzrast do 18 godina.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Iako je to bilo najmanje važno, treba napomenuti da je reprezentacija Srbije savladala ragbiste Petrovgrada rezultatom 60:17.

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport