• JUBILEJ: 190 godina streljačke družine

    ZRENJANIN – Streljačka družina „Bečkerek 1825“ iz Zrenjanina proslaviće u subotu, 16. maja, 190 godina od osnivanja, a svečanost, koja počinje u 10 časova, biće održana na Gradskom strelištu, u Beogradskoj ulici. Tradicionalnom turniru „Ćupovi“, koji se održava povodom obeležavanja ovog značajnog jubileja, prisustvovaće pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Tepić, potvrđeno je portalu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Streljačka družina „Bečkerek 1825“ iz Zrenjanina proslaviće u subotu, 16. maja, 190 godina od osnivanja, a svečanost, koja počinje u 10 časova, biće održana na Gradskom strelištu, u Beogradskoj ulici.

    Na programu tradicionalni turnir
    Na programu tradicionalni turnir

    Tradicionalnom turniru „Ćupovi“, koji se održava povodom obeležavanja ovog značajnog jubileja, prisustvovaće pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Tepić, potvrđeno je portalu „Zrenjaninski“ u Vladi Vojvodine.

    Obeležavanje jubileja Streljačke družine „Bečkerek 1825“ podržao je resorni sekretarijat na konkursu za obeležavanje jubilarnih godišnjica sa 200.000 dinara.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport