• Jovan Delčev osvojio jedinu medalju za Srbiju na prvenstvu u hodanju

    Zrenjanin i Ečka ovog vikenda su bili domaćini Prvenstva Balkana u hodanju na putu. Na ovom takmičenju učestvovalo je devet zemalja: Bugarska, Grčka, Hrvatska, Moldavija, Rumunija, Slovenija, Ukrajina, Turska i Srbija.   Jovan Delčev, mladi takmičar iz Pirota, osvojio je jedinu medalju za Srbiju, i to bronzanu, u kategoriji juniora.   Najuspešnija reprezentacija bila je Turska, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Jovan Delčev osvojio jedinu medalju za Srbiju na prvenstvu u hodanju

    Zrenjanin i Ečka ovog vikenda su bili domaćini Prvenstva Balkana u hodanju na putu. Na ovom takmičenju učestvovalo je devet zemalja: Bugarska, Grčka, Hrvatska, Moldavija, Rumunija, Slovenija, Ukrajina, Turska i Srbija.

     

    Jovan Delčev, mladi takmičar iz Pirota, osvojio je jedinu medalju za Srbiju, i to bronzanu, u kategoriji juniora.

     

    Najuspešnija reprezentacija bila je Turska, sledi je Grčka, pa Ukrajina, Rumunija i Srbija.

     

    Organizacija prvenstva bila je poverena Atletskom klubu Proleter iz Zrenjanina.

     

    Prvenstvo Balkana u hodanju na putu

     

    – Zajedno sa gradom uspeli smo da uspešno organizujemo ovako veliko takmičenje i mislim da smo u potpunosti opravdali poverenje – kaže za portal zrenjaninski.com Mirjana Grujić iz AK Proleter. – Veliku zahvalnost dugujemo kompaniji Gomex, PerSu marketima, preduzeću Valor i Sagotu, koji su nam takođe pomogli da se pred gostima ne obrukamo. A najveću zahvalnost dugujemo atletičarima Proletera, od najmlađih do najstarjih, i njihovim roditeljima, koji su nesebično doprineli da se takmičenje odvija u najboljem redu, a da gosti iz našeg grada ponesu samo najlepše uspomene. Kada se ovaj veliki posao kruniše i medaljom, sreća je neopisiva, ističe Grujić.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport