• JOŠ JEDNA UBEDLJIVA POBEDA KOŠARKAŠA PROLETERA (FOTO)

    KK Proleter Naftagas – KK Futog Tupanjac MD 98:63 (21:17, 27:18, 22:16, 28:12) U petak, 24. marta, još jedan sportski događaj privukao je pažnju gledalaca u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani. U okviru 23. kola Druge muške košarkaske lige Srbije, sastali su se domaći KK Proleter Naftagas i KK Futog Tupanjac MD iz Futoga. Još jedna ubedljiva […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    JOŠ JEDNA UBEDLJIVA POBEDA KOŠARKAŠA PROLETERA (FOTO)

    KK Proleter Naftagas – KK Futog Tupanjac MD 98:63 (21:17, 27:18, 22:16, 28:12)

    Foto: Zoran Bogaroški

    U petak, 24. marta, još jedan sportski događaj privukao je pažnju gledalaca u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani. U okviru 23. kola Druge muške košarkaske lige Srbije, sastali su se domaći KK Proleter Naftagas i KK Futog Tupanjac MD iz Futoga.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Još jedna ubedljiva pobeda, ovog puta od 35 koševa razlike, i sada već neverovatna 11. pobeda za redom, koju su ostvarili zrenjaninski crveno – beli.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Od samog starta utakmice Zrenjaninci su nametnuli svoj, prepoznatljiv stil igre, za koji su gosti iz Futoga imali rešenje samo u prvih 7 minuta igre. Tada je na semaforu, po poslednji put na ovoj utakmici, viđen nerešen rezultat 12:12. Naredna 2 minuta „naftaši“ prave seriju 8:0, sa kojom se i prelama utakmica.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Među Zrenjanincima, najefikasniji je bio Atanacković sa 18 poena, a u stopu su ga pratili dvocifreni Subotić sa 14, Božović sa 13, Lalić sa 12 i Burić sa 10 poena na svom kontu. Trebalo bi napomenuti da se 11 igrača, izabranika Slobodana Srezoskog, upisalo u listu strelaca na ovoj utakmici.

    Foto: Zoran Bogaroški

    U sledećem kolu, u derbi utakmici ovog dela sezone, košarkaši zrenjaninskog Proletera gostuju u Novom Sadu, prvoplasiranoj ekipi Vojvodine.

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport