• JOŠ JEDNA SJAJNA I UBEDLJIVA POBEDA PROLETERA (FOTO)

    RK PROLETER (Zrenjanin) – RK MORAVA (Velika Plana) 39:28 (poluvreme 19:12)   Još jedna sjajna igra i ubedljiva pobeda rukometaša zrenjaninskog Proletera ostvarena je u okviru 7. kola Super B muške lige, grupa Sever-Centar.     Utakmica koja je odigrana u Kristalnoj dvorani, pred oko 200 gledalaca, donela je superiornu igru čete Momira Rnića, koja […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    JOŠ JEDNA SJAJNA I UBEDLJIVA POBEDA PROLETERA (FOTO)

    RK PROLETER (Zrenjanin) – RK MORAVA (Velika Plana) 39:28 (poluvreme 19:12)

     

    Još jedna sjajna igra i ubedljiva pobeda rukometaša zrenjaninskog Proletera ostvarena je u okviru 7. kola Super B muške lige, grupa Sever-Centar.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Utakmica koja je odigrana u Kristalnoj dvorani, pred oko 200 gledalaca, donela je superiornu igru čete Momira Rnića, koja je u jednom trenutku, sredinom drugog poluvremena, rezultovala i prednošću od 16 golova razlike.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Čak deset igrača domaće ekipe upisalo se u listu strelaca, a po efikasnosti su se izdvojili Marko Trninić i Branko Tomić sa po 7 golova, a u stopu su ih pratili Saša Terzić sa postignutih 6 pogodaka i Miljan Erić koji je 5 puta zatresao mrežu gostujuće ekipe.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Prve utiske nakon utakmice sa nama je podelio trener zrenjaninskih crveno-belih Momir Rnić, koji je rekao:

     

    -Nakon poraza u Vrbasu imali smo samo 48 sati da se spremimo za ovu utakmicu. Nije se tu moglo nešto posebno trenirati, mi smo samo pokušali psihološki da se spremimo, da zaboravimo Vrbas i da se okrenemo onome što smo radili do sada. Ovo danas je bilo zaista sjajno i želeo bih napomenuti da su nakon utakmice i gostujući čelnici ušli kod nas u svlačionicu i rekli da bi, da oni imaju ovo, bili prvaci države, jer ovo je bogatstvo. Ovo je bio dobar test, jer postići skoro 40 golova protiv ekipe koja je prošle sezone ispala iz Super lige, dovoljno govori o svemu – rekao je prvi strateg Zrenjaninaca.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Rnić je ponovio da njegovu veoma mladu ekipu čine sve momci iz našeg grada, što nema ni jedan sportski kolektiv u državi, i da je zaista došlo vreme da to treba neko da prepozna. Sve što je do njih oni to rade i pokazuju na terenu.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Već sledeće nedelje, ekipa Proletera igra komšijski derbi u Novom Bečeju, a kako sam Momir Rnić napominje, tamo će ih čekati paklena atmosfera, jer će protiv njegovog tima sportska dvorana biti ispunjena do poslednjeg mesta.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport