• JOŠ JEDAN VELIKI USPEH MLADIH RVAČA PROLETERA

    TEMIŠVAR – Još jedan veliki uspeh mladih rvača zrenjaninskog Proletera ostvaren je u na međunarodnom turniru HERACLE, održanom u rumunskom gradu Temišvaru.     Treneri Dušan Popetru i Đorđe Miolski na ovo takmičenje poveli su šest mladih boraca iz grada na Begeju, od kojih se troje popelo na pobedničko postolje.     U konkurenciji 158 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    JOŠ JEDAN VELIKI USPEH MLADIH RVAČA PROLETERA

    TEMIŠVAR – Još jedan veliki uspeh mladih rvača zrenjaninskog Proletera ostvaren je u na međunarodnom turniru HERACLE, održanom u rumunskom gradu Temišvaru.

     

     

    Treneri Dušan Popetru i Đorđe Miolski na ovo takmičenje poveli su šest mladih boraca iz grada na Begeju, od kojih se troje popelo na pobedničko postolje.

     

    Boris Petrov na pobedničkom postolju

     

    U konkurenciji 158 rvača iz 9 država, najsjajnijom, zlatnom medaljom, okitio se Boris Petrov, dok su bronzani bili Aleksandar Terzin i Vanja Kuručev.

     

    Aleksandar Terzin osvojio treće mesto

     

    I ostala tri takmičara iz Proletera – Andrija Mihajlović, Jovan Miolski i Dragoljub Popetru, imali su veoma zadovoljavajuće nastupe, pokazali su veliku borbenost i želju, ali im je falilo malo sportske sreće da se i oni okite nekom od medalja.

     

    Trećeplasirani je bio i Vanja Kuručev

     

    Sportska redakcija informativnog portala zrenjaninski.com zahvaljuje se porodici Terzin, roditeljima jednog od mladih zrenjaninskih boraca, na ustupljenim fotografijama sa takmičenja iz Rumunije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport