• JOŠ JEDAN PORAZ STONOTENISERA

    LUKSEMBURG – Evropsko prvenstvo u stonom tenisu koje se igra u Luksemburgu od 13. do 17. septembra, nastavljeno je mečevima 3. kola po grupama.     Srbija, koja se takmiči u grupi H druge divizije, za protivnika je imala reprezentaciju Izraela. Na veliku žalost, upisan je i treći poraz, ovog puta maksimalnim rezultatom 0-3.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    JOŠ JEDAN PORAZ STONOTENISERA

    LUKSEMBURG – Evropsko prvenstvo u stonom tenisu koje se igra u Luksemburgu od 13. do 17. septembra, nastavljeno je mečevima 3. kola po grupama.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Srbija, koja se takmiči u grupi H druge divizije, za protivnika je imala reprezentaciju Izraela. Na veliku žalost, upisan je i treći poraz, ovog puta maksimalnim rezultatom 0-3.

     

    Jedini set za Srbiju u duelu ovih dveju reprezentacija, osvojio je Marko Petkov, koji je u svom meču protiv Šimona Rabinoviča poražen sa 1:3. Ivor Katić je maksimalniom rezultatom izgubio od Omri Ben Arija, dok je Ilija Majstorović, u duelu protiv Mičela Taubera takođe poražen sa 0:3.

     

    Već danas, evropsko prvenstvo se nastavlja mečevima za plasmane, a Srbija se sastaje sa reprezentacijom Engleske.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport