• JOŠ JEDAN PORAZ PROLETERA NA GOSTOVANJU

    KK Zdravlje (Leskovac) – KK Proleter Naftagas 82 : 70 (22:24, 17:11, 19:20, 24:15)   Još jedan poraz košarkaša zrenjaninskog Proletera zabeležen je na gostovanju, ovog puta u Leskovcu, u okviru 22. kola Druge lige Srbije.     Poprilično ujednačena utakmica, u kojoj su gosti bili bolji u prvoj i trećoj, dok su Leskovčani bili […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    JOŠ JEDAN PORAZ PROLETERA NA GOSTOVANJU

    KK Zdravlje (Leskovac) – KK Proleter Naftagas 82 : 70 (22:24, 17:11, 19:20, 24:15)

     

    Još jedan poraz košarkaša zrenjaninskog Proletera zabeležen je na gostovanju, ovog puta u Leskovcu, u okviru 22. kola Druge lige Srbije.

     

    KK Proleter Naftagas
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Poprilično ujednačena utakmica, u kojoj su gosti bili bolji u prvoj i trećoj, dok su Leskovčani bili dominantniji u drugoj i četvrtoj četvrtini, pripala je košarkašima Zdravlja, ponajviše jer su u odsutnim momentima poslednje četvrtine bili pribranija ekipa, iskoristivši gotovo sve svoje šanse i kaznivši greške protivnika.

     

    Najefikasniji u redovima Zrenjaninaca bio je Slobodan Lalić, sa 25 poena, dok je Petar Lambić ubacio 20. Dvocifreni su još bili Nikola Šućov, sa 15, i Stefan Atanacković, sa 10 koševa, a zanimljivo je da su njih četvorica bili i jedini strelci u redovima gostiju.

     

    U narednom kolu, 24. marta, košarkaši Proletera u Kristalnoj dvorani dočekuju šestoplasiranu ekipu na tabeli, Žarkovo iz Beograda.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport