• JKP „Čistoća i zelenilo“ i Vojvoda Stepa u finalu memorijalnog turnira

    U finalu memorijalnog turnira u malom fudbalu „Igrajmo za 16“ igraće ekipe JKP „Čistoća i zelenilo“ i Vojvode Stepe. Finale će se igrati u petak, 30. marta, u 11 časova, u Kristalnoj dvorani.   Pobednik turnira će igrati narednog vikenda na završnom delu turnira „Gradovi“ u Beogradu. Prvi protivnik će mu biti ekipa iz Bora. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    JKP „Čistoća i zelenilo“ i Vojvoda Stepa u finalu memorijalnog turnira

    U finalu memorijalnog turnira u malom fudbalu „Igrajmo za 16“ igraće ekipe JKP „Čistoća i zelenilo“ i Vojvode Stepe. Finale će se igrati u petak, 30. marta, u 11 časova, u Kristalnoj dvorani.

     

    Pobednik turnira će igrati narednog vikenda na završnom delu turnira „Gradovi“ u Beogradu. Prvi protivnik će mu biti ekipa iz Bora.

     

    U polufinalnim duelima JKP „Čistoća i zelenilo“ je savladala ekipu Ekonomsko – trgovinske škole „Jovan Trajković sa 4:1. U drugom polufinalu viđena je neizvesnost do poslednjeg momenta meča. Vojvoda Stepa i Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“ igrali su u regularnom toku nerešeno 2:2, da bi nakon izvođenja penala bolji bili Stepčani i slavili sa 3:1.

     

    memorijal igrajmo za 16
    Vojvoda Stepa

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport