Sport

JESENJI KARAVAN SPORTSKOG SAVEZA STARTOVAO U ARADCU

Ucesnici sportsko - edukativnog karavana u Aradcu

ARADAC – U okviru svojih programskih aktivnosti, Sportski savez grada Zrenjanina je nastavio akciju „Sportsko – edukativni karavan po naseljenim mestima“ i posetio Aradac.

Ucesnici sportsko - edukativnog karavana u Aradcu
Ucesnici sportsko – edukativnog karavana u Aradcu

Oko 300 učenika, u toku jednodnevne posete Sportskog saveza, bilo je uključeno u različite aktivnosti i sadržaje koje su uz stručnu službu Saveza sprovodili i volonteri Crvenog krsta, naši poznati sportisti, kao i predstavnici Saveza za školski sport grada Zrenjanina.

U okviru sportsko – edukativnog karavana učenici nižih razreda učestvovali su u zabavnim poligonima koji su se sprovodili u novom objektu fiskulturne sale, a viši razredi imali su priliku da kroz radionicu – pričaonicu sa poznatom sportiskinjom Vukosavom Đapić Atanacković čuju više informacija o sportu i njegovim benefitima, kao i da kroz veoma zanimljivo predavanje volontera Crvenog krsta prođu obuku u pružanju prve pomoći.

Odlični uslovi za rad u novoj sali u Aradcu
Odlični uslovi za rad u novoj sali u Aradcu

U razgovorima sa predstavnicima mesne zajednice i sportskih organizacija saslušana su mišljenja, iskustva i problemi sa kojima se susreću. U okviru karavana svim osnovnoškolcima uručeni su skromni pokloni u vidu rasporeda časova, a u Mesnoj zajednici Aradac za sportskog radnika – entuzijastu proglašen je Milorad Kurjakov, višegodišnji sportski radnik.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz