• JESENJI KARAVAN SPORTSKOG SAVEZA STARTOVAO U ARADCU

    ARADAC – U okviru svojih programskih aktivnosti, Sportski savez grada Zrenjanina je nastavio akciju „Sportsko – edukativni karavan po naseljenim mestima“ i posetio Aradac. Oko 300 učenika, u toku jednodnevne posete Sportskog saveza, bilo je uključeno u različite aktivnosti i sadržaje koje su uz stručnu službu Saveza sprovodili i volonteri Crvenog krsta, naši poznati sportisti, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    JESENJI KARAVAN SPORTSKOG SAVEZA STARTOVAO U ARADCU

    ARADAC – U okviru svojih programskih aktivnosti, Sportski savez grada Zrenjanina je nastavio akciju „Sportsko – edukativni karavan po naseljenim mestima“ i posetio Aradac.

    Ucesnici sportsko - edukativnog karavana u Aradcu
    Ucesnici sportsko – edukativnog karavana u Aradcu

    Oko 300 učenika, u toku jednodnevne posete Sportskog saveza, bilo je uključeno u različite aktivnosti i sadržaje koje su uz stručnu službu Saveza sprovodili i volonteri Crvenog krsta, naši poznati sportisti, kao i predstavnici Saveza za školski sport grada Zrenjanina.

    U okviru sportsko – edukativnog karavana učenici nižih razreda učestvovali su u zabavnim poligonima koji su se sprovodili u novom objektu fiskulturne sale, a viši razredi imali su priliku da kroz radionicu – pričaonicu sa poznatom sportiskinjom Vukosavom Đapić Atanacković čuju više informacija o sportu i njegovim benefitima, kao i da kroz veoma zanimljivo predavanje volontera Crvenog krsta prođu obuku u pružanju prve pomoći.

    Odlični uslovi za rad u novoj sali u Aradcu
    Odlični uslovi za rad u novoj sali u Aradcu

    U razgovorima sa predstavnicima mesne zajednice i sportskih organizacija saslušana su mišljenja, iskustva i problemi sa kojima se susreću. U okviru karavana svim osnovnoškolcima uručeni su skromni pokloni u vidu rasporeda časova, a u Mesnoj zajednici Aradac za sportskog radnika – entuzijastu proglašen je Milorad Kurjakov, višegodišnji sportski radnik.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport