• JEDNA, ALI VREDNA MEDALJA ZA DAVIDA KOVAČEVIĆA

    RUMA – Na Borkovačkom jezeru, kraj Rume, za vikend je održano treće kolo mini kajak i pionirske lige Srbije. Učešće je uzelo i sedmoro takmičara Kajak kluba Begej iz Zrenjanina.     Jednu, ali vrednu zlatnu medalju osvojio je David Kovačević u kategoriji MK-1 2005. godište. David je ponovio rezultat iz drugog kola i tako […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    JEDNA, ALI VREDNA MEDALJA ZA DAVIDA KOVAČEVIĆA

    RUMA – Na Borkovačkom jezeru, kraj Rume, za vikend je održano treće kolo mini kajak i pionirske lige Srbije. Učešće je uzelo i sedmoro takmičara Kajak kluba Begej iz Zrenjanina.

     

    kajak-david-kovacevic

     

    Jednu, ali vrednu zlatnu medalju osvojio je David Kovačević u kategoriji MK-1 2005. godište. David je ponovio rezultat iz drugog kola i tako opravdao očekivanja trenera. U ostalim trkama, odnosno u MK-1 2004. godište Beatrix Orban osvojila je 4. mesto.

     

    David Kovačević i Matija Bajkučin u trci MK-2 2005. godište osvojili su 4. mesto, i to zbog greške pred samim ciljem – stali su i dozvolili da ih konkurenti obiđu. Tako im je sigurna medalja izmakla iz ruku.

     

    U konkurenciji pionirki, Biljana Vukov je u trci na 1000 metara takođe osvojila 4. mesto. Nikola Tatalović je u trci MK-1 2004. godište osvojio 7, Bojana Kojčić u trci MK-1 2005. godište 11. a Anđelija Stefanović u trci MK-1 2006. godište 9. mesto.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport