• JAVNI KONKURS ZA SUFINANSIRANJE SPORTSKIH ORGANIZACIJA

    ŽITIŠTE – Predsednik opštine Žitište Mitar Vučurević je raspisao javni konkurs za sufinansiranje programskih aktivnosti iz oblasti sporta u 2017. godini. Na ovaj način će biti raspodeljena sredstva za razvoj sporta u žitištanskoj opštini, koja su opredeljena odlukom o budžetu opštine za ovu godinu. Vučurević je pozvao sve zainteresovane sportske organizacije da sa programima rada […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    JAVNI KONKURS ZA SUFINANSIRANJE SPORTSKIH ORGANIZACIJA

    ŽITIŠTE – Predsednik opštine Žitište Mitar Vučurević je raspisao javni konkurs za sufinansiranje programskih aktivnosti iz oblasti sporta u 2017. godini.

    Na ovaj način će biti raspodeljena sredstva za razvoj sporta u žitištanskoj opštini, koja su opredeljena odlukom o budžetu opštine za ovu godinu.

    Vučurević je pozvao sve zainteresovane sportske organizacije da sa programima rada konkurišu za sufinansiranje svojih aktivnosti iz oblasti sporta.

    Ciljevi konkursa su, između ostalog, unapređivanje i omasovljavanje sporta u školama, promovisanje sporta kao segmenta zdravog životnog stila i drugo.

    Opšti uslovi konkursa su da sportske organizacije imaju svojstvo pravnog lica sa sedištem na teritoriji opštini Žitište i da trenažni proces i stručni rad sportske organizacije sprovode na području ove opštine.

    Rok za predaju konkursne dokumentacije je do 27. januara, do 12 časova.

    Konkursnu dokumentaciju moguće je preuzeti u prostorijama Opštinske uprave ili na zvaničnoj internet prezentaciji opštine Žitište.

    Sve dodatne informacije u vezi sa konkursom mogu se dobiti lično svakog dana od 8 do 14 časova u prostorijama Opštinskog veća, ili na telefon 023/ 821 110.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport