Sport Vesti Zrenjanin

Javni čas škole košarke KK Crvena zvezda u Aviv Parku

Zvezdin letnji karavan

KK Crvena zvezda mts treću godinu za redom održaće Javni čas škole košarke. Besplatan javni čas će biti održan u subotu, 10. avgusta, od 16 do 20 časova, u Aviv Parku u Zrenjaninu.

 

Sada već tradicionalno druženje ponovo će doneti šansu najmlađim zrenjaninskim košarkašima da se druže sa trenerima regionalnog i srpskog šampiona.

 

Crveno-bela školica košarke predviđena je za decu uzrasta od 6 do 14 godina. Svi polaznici će pored dragocenih saveta dobiti osveženje i slatki paket. Za one najbolje i najvrednije mališane predviđene su i lepe nagrade.

 

Pročitajte još: Foto izveštaj sa prijateljske utakmice Srbija – Finska

 

– Sa zadovoljstvom se vraćamo u Zrenjanin gde smo u partnerstvu sa Aviv Parkom prethodnih godina imali jako lepo druženje sa našim najmlađim navijačima. Dosta Zrenjaninaca ponosno je nosilo crveno-bele boje i možda ćemo u budućnosti među današnjim klincima naći nekog budućeg prvotimca. Svakako, sada je najbitnije da se lepo družimo, naučimo nešto o košarci i svi zajedno promovišemo prave porodične vrednosti – rekao je direktor Crvene zvezde Filip Sunturlić.

 

Svi zainteresovani dečaci i devojčice, koji žele da ove godine budu polaznici Javnog časa škole košarke Crvene zvezde, mogu se prijaviti na telefon 023/521-330.

 

“Čekamo vas na terenu”, poručuju Aviv Park Zrenjanin i KK Crvena zvezda mts.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM