• IZUZETNO JAK ŠAHOVSKI MEMORIJALNI TURNIR

    BANATSKI DESPOTOVAC – Izuzetno jak šahovski Memorijalni turnir „Miljanko Papić Rondo“ održan je u Banatskom Despotovcu, u organizaciji Šahovskog kluba „Mladost“ i šahiste Miloša Papića.     Na turniru je učestvovalo 46 igrača, od kojih su dvojica velemajstori, troje internacionalni majstori, a čak sedmoro FIDE majstori.   – Ovo je najjači memorijalni turnir koji smo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    IZUZETNO JAK ŠAHOVSKI MEMORIJALNI TURNIR

    BANATSKI DESPOTOVAC – Izuzetno jak šahovski Memorijalni turnir „Miljanko Papić Rondo“ održan je u Banatskom Despotovcu, u organizaciji Šahovskog kluba „Mladost“ i šahiste Miloša Papića.

     

    šah

     

    Na turniru je učestvovalo 46 igrača, od kojih su dvojica velemajstori, troje internacionalni majstori, a čak sedmoro FIDE majstori.

     

    – Ovo je najjači memorijalni turnir koji smo organizovali, imali smo veliki broj učesnika, a po prvi put i velemajstore. Povećali smo i nagradni fond koji je ove godine iznosio 510 evra – kaže za portal zrenjaninski.com Miloš Papić, koji ne krije zadovoljstvo zbog veoma uspešnog turnira, i najavljuje da će se truditi da i iduće godine budu na tako visokom nivou.

     

    Prvo mesto na turniru osvojio je velemajstor Milko Popčev iz Bugarske, sa 6 osvojenih poena, drugi je bio FIDE majstor Danilo Besedeš a treći njegov kolega po tituli Dragan Lalić.

     

    Na četvrtom mestu završio je turnir internacionalni majstor Goran Todorović, peti je bio velemajstor Boško Abramović, a šesti internacionalni majstor Predrag Bodiroga.

     

    Sledeći na konačnoj listi turnira su FIDE majstori Radivoj Perišić i Nebojša Somborski, zatim internacionalni majstor Dušan Sekulić, dok je deseto mesto zauzeo Srđan Blagojević.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport