• IZABRANICI MOMIRA RNIĆA NAMETNULI ČVRSTU IGRU

    RK Sinđelić (Beograd) – RK Proleter (Zrenjanin) 19:26 (poluvreme 9:13)     U okviru 3. kola muške rukometne Super B lige, u beogradskoj hali Šumice, u subotu, 7. oktobra, meč su odigrali RK Sinđelić i RK Proleter iz Zrenjanina.   Od samog starta utakmice, izabranici Momira Rnića nametnuli su brzu i čvrstu igru, što je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    IZABRANICI MOMIRA RNIĆA NAMETNULI ČVRSTU IGRU

    RK Sinđelić (Beograd) – RK Proleter (Zrenjanin) 19:26 (poluvreme 9:13)

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    U okviru 3. kola muške rukometne Super B lige, u beogradskoj hali Šumice, u subotu, 7. oktobra, meč su odigrali RK Sinđelić i RK Proleter iz Zrenjanina.

     

    Od samog starta utakmice, izabranici Momira Rnića nametnuli su brzu i čvrstu igru, što je rezultiralo time da se na poluvreme otišlo prednošću od 4 gola u korist Zrenjaninaca.

     

    I u toku drugog poluvremena zrenjaninski crveno-beli su diktirali tempo igre i konstantno uvećavali prednost, tako da je na kraju na semaforu stajao rezultat 19:26, u korist igrača Proletera.

     

    izabranici
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Za igrača utakmice proglašen je mladi Zrenjaninac Branko Tomić, koji je bio i najbolji strelac meča, sa postignutih neverovatnih 14 pogodaka.

     

    Trebalo bi napomenuti da u ovoj utakmici realizacija „sedmeraca“ nije predstavljala problem za crveno-bele iz Zrenjanina, te da su od ukupno 10 kaznenih udaraca, realizovali 8.

     

    Nakon tri odigrana kola, rukometaši Proletera su se, uz Kikindu, osamostalili na vrhu tabele sa maksimalnim skorom od 6 bodova.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport