• Izabran novi predsednik Područnog fudbalskog saveza Zrenjanin

    Novi predsednik Područnog fudbalskog saveza (PFS) Zrenjanin je Predrag Tatić, član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza grada Zrenjanina i nekadašnji predsednik Fudbalskog kluba Radnički.   Ovo su jednoglasno odlučili delegati Skupštine PFS Zrenjanin, nakon što je dojučerašnji predsednik Nenad Bikić podneo ostavku iz, kako je obrazložio, ličnih razloga.   Članovi Izvršnog odbora Područnog fudbalskog saveza Zrenjanin […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Izabran novi predsednik Područnog fudbalskog saveza Zrenjanin

    Novi predsednik Područnog fudbalskog saveza (PFS) Zrenjanin je Predrag Tatić, član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza grada Zrenjanina i nekadašnji predsednik Fudbalskog kluba Radnički.

     

    Ovo su jednoglasno odlučili delegati Skupštine PFS Zrenjanin, nakon što je dojučerašnji predsednik Nenad Bikić podneo ostavku iz, kako je obrazložio, ličnih razloga.

     

    Članovi Izvršnog odbora Područnog fudbalskog saveza Zrenjanin su Goran Starčević, Milorad Kurjakov, Predrag Đenić, Jovica Lakić, Ivan Šibul, Miodrag Radaković, Vladimir Zečević, Milan Miščević, Branko Pavlović i Milenko Zečević.

     

    Za potpredsednike su izabrani Jovica Lakić i Vladimir Zečević.

     

    Predrag Tatić je izjavio da je godinama u fudbalu i da su mu poznate obaveze i očekivanja, kao i da je spreman da odgovori na izazove.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport