• IZABRAN NOVI GENERALNI SEKRETAR SPORTSKOG SAVEZA

    ZRENJANIN – Na 5. sednici Upravnog odbora Sportskog saveza grada Zrenjanina, održanoj 4. avgusta, jednoglasno je doneta odluka da se za novog generalnog sekretara izabere Vukosava Đapić Atanacković.     Ona je do sada obavljala funkcije vršioca dužnosti generalnog sekretara i člana Nadzornog odbora Sportskog saveza Vojvodine.   Vukosava Đapić Atanacković je osnovnu i srednju […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    IZABRAN NOVI GENERALNI SEKRETAR SPORTSKOG SAVEZA

    ZRENJANIN – Na 5. sednici Upravnog odbora Sportskog saveza grada Zrenjanina, održanoj 4. avgusta, jednoglasno je doneta odluka da se za novog generalnog sekretara izabere Vukosava Đapić Atanacković.

     

    sekretar saveza
    Vukosava Đapić Atanacković

     

    Ona je do sada obavljala funkcije vršioca dužnosti generalnog sekretara i člana Nadzornog odbora Sportskog saveza Vojvodine.

     

    Vukosava Đapić Atanacković je osnovnu i srednju školu završla u Zrenjaninu, a Sportsku akademiju u Beogradu, smer „Atletika i fizička priprema“.

     

    Bila je višestruki prvak Srbije u atletici u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, petostruka prvakinja Balkana, a 1998. i 1999. godine proglašena je za najuspešniju jugoslovensku atletičarku. Učesnica je Olimpijski igara u Sidneju 2000. godine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport