• Iz Beograda u Zrenjanin karatisti doneli sedam medalja

    U nedelju je održan tradicionalni međunarodni turnir „Beogradski pobednik – Trofej Beograda“, koji je i ove godine okupio veliki broj takmičara sa prostora Balkana.   U izuzetno jakoj konkurenciji, karatisti Zrenjanina osvojili su sedam medalja.   Pročitajte još: Pioniri FK Mladost Sporto slave jesenju titulu prvaka!   Srebrnu medalju je osvojila Anja Milovanović u konkurenciji […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Iz Beograda u Zrenjanin karatisti doneli sedam medalja

    U nedelju je održan tradicionalni međunarodni turnir „Beogradski pobednik – Trofej Beograda“, koji je i ove godine okupio veliki broj takmičara sa prostora Balkana.

     

    U izuzetno jakoj konkurenciji, karatisti Zrenjanina osvojili su sedam medalja.

     

    Pročitajte još: Pioniri FK Mladost Sporto slave jesenju titulu prvaka!

     

    Srebrnu medalju je osvojila Anja Milovanović u konkurenciji mlađih seniorki -61 kg. Bronzana odličja su osvojili Jovan Milosavljević (pionir 2009 -30kg), Rastko Marković (pionir 2009 -35kg), Mihajlo Bogdanović (pionir 2008 -35kg), Veljko Kerčov (nada 2007 -47kg), Marina Oro (kadetkinja -47kg) i Đorđe Salapura (senior apsolutna).

     

    Narednog vikenda pionire i nade očekuje Kup Srbije u borbama.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport