• IVANA ŠPANOVIĆ: U SRBIJI IMAM IDEALNE USLOVE ZA PRIPREME

    ZRENJANIN – Naša najbolja atletičarka, rekorderka u skoku u dalj i najbolja sportistkinja Srbije Ivana Španović koja je pre nekoliko dana, u pauzi priprema za predstojeća takmičenja, posetila rodni Zrenjanin, izjavila je da joj početkom marta predstoji najznačajnije takmičenje u narednoj godini – evropsko dvoransko prvenstvo u Birmingemu, u Velikoj Britaniji.     Potom opet […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    IVANA ŠPANOVIĆ: U SRBIJI IMAM IDEALNE USLOVE ZA PRIPREME

    ZRENJANIN – Naša najbolja atletičarka, rekorderka u skoku u dalj i najbolja sportistkinja Srbije Ivana Španović koja je pre nekoliko dana, u pauzi priprema za predstojeća takmičenja, posetila rodni Zrenjanin, izjavila je da joj početkom marta predstoji najznačajnije takmičenje u narednoj godini – evropsko dvoransko prvenstvo u Birmingemu, u Velikoj Britaniji.

     

    ivana španović
    Foto: FB stranica Ivana Španović

     

    Potom opet sledi Dijamantska liga, Evropsko prvenstvo, Kontinentalni kup, nekoliko mitinga – sezona je duga, ali su joj ciljevi isti, kao i do sada.

     

    – Za takmičenja se pripremam u Srbiji, jer će podloga u Birmingemu biti kao što je i u atletskoj dvorani u Beogradu. Ovde sada imam idealne uslove za pripreme, tako da nemam više potrebe da idem bilo gde – poručila je Ivana Španović.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport