• Ivan Lenđer kao član reprezentacije putuje u Španiju na Mediteranske igre

    Reprezentativac Srbije i član Plivačkog kluba Proleter Ivan Lenđer će od 23. do 26. juna učestvovati na Mediteranskim igrama, koje se održavaju u španskom gradu Taragona.   Lenđer će nastupiti u disciplinama 50 i 100 metara delfin, kao i u štafetama 4×100 kraul i 4×100 mešovito.     Na međunarodnom plivačkom mitingu „Trofej Beograda“ ove […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ivan Lenđer kao član reprezentacije putuje u Španiju na Mediteranske igre

    Reprezentativac Srbije i član Plivačkog kluba Proleter Ivan Lenđer će od 23. do 26. juna učestvovati na Mediteranskim igrama, koje se održavaju u španskom gradu Taragona.

     

    Lenđer će nastupiti u disciplinama 50 i 100 metara delfin, kao i u štafetama 4×100 kraul i 4×100 mešovito.

     

    Ognjen Kovačević na takmičenju Trofej Beograda
    Ognjen Kovačević na takmičenju „Trofej Beograda“

     

    Na međunarodnom plivačkom mitingu „Trofej Beograda“ ove godine je učestvovalo preko 300 takmičara iz 14 zemalja. Plivački klub Proleter je nastupio sa pet takmičara koji su osvojili šest medalja.

     

    Nikola Aćin je u apsolutnoj kategoriji 100 metara kraul osvojio srebrnu, a na 50 delfin bronzanu medalju, Ognjen Kovačević u kadetskoj kategoriji 50 i 200 metara leđno srebrne medalje, a Lena Stoiljkovski kod kadeta bronzane medalje na 100 i 400 metara kraul. Trener ekipe bio je Milorad Radišić.

     

    Plivači Proletera na takmičenju
    Plivači Proletera na takmičenju „Karneval Pančeva“

     

    Na plivačkom takmičenju „Karneval Pančeva“, na kojem je učestvovalo 130 takmičara, Proleter je nastupio sa 13 plivača koji su osvojili 28 medalja. Danica Cvetković je proglašena za najbolju plivačicu takmičenja. Trener ekipe je bio Dragan Jocić.

     

    Zlatne medalje osvojili su Marko Vujin (četiri), Nikola Marić (tri), Bogdan Kovačević, Atila Sera, Ivana Novaković  i Danica Cvetković (dve).

     

    Srebrne medalje osvojili su Bogdan Kovačević (dve), Marko Miškeljin, Aleksandar Lilić (dve), Ivana Novaković, Lena Kočović, Enja Katnić (tri). Danica Cvetković i štafeta 8×50 slobodnim stilom.

     

    Bronzane medalje osvojili su Aleksandar Lilić, Atila Sera i Lena Kočović (dve).

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport