• IVAN LENĐER: POSLE PLIVANJA NAJVIŠE VOLIM PECANJE

    ZRENJANIN – Plivač zrenjaninskog Proletera Ivan Lenđer trenutno je u završnoj fazi priprema za svetsko prvenstvo koje se održava od 23. do 30. jula u Budimpešti. Lenđer će nastupati u štafeti 4×100 slobodno, i potajno se nada ulasku u finale, a postoji mogućnost i da pliva štafetu 4×200 slobodno.     – Planovi za naredni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    IVAN LENĐER: POSLE PLIVANJA NAJVIŠE VOLIM PECANJE

    ZRENJANIN – Plivač zrenjaninskog Proletera Ivan Lenđer trenutno je u završnoj fazi priprema za svetsko prvenstvo koje se održava od 23. do 30. jula u Budimpešti. Lenđer će nastupati u štafeti 4×100 slobodno, i potajno se nada ulasku u finale, a postoji mogućnost i da pliva štafetu 4×200 slobodno.

     

    ivan
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Planovi za naredni period svakako su usmereni ka plivanju i, naravno, još boljem radu škole plivanja. Neki kratkoročni planovi su Evropsko prvenstvo u malim bazenima, koje se održava u decembru, a sledeće godine me očekuje i evropski šampionat u velikim bazenima. To sve, svakako, vodi ka Olimpijskim igrama 2020. godine u Tokiju – ističe Lenđer.

     

    Osim što je aktivan kao plivač i takmičar, proslavljeni zrenjaninski sportista, osvajač brojnih medalja, preuzeo je i ulogu trenera.

     

    – Zvanično još uvek nemam svoju grupu dece, već pomažem drugima kad god je to potrebno, jer mi je i dalje prioritet moje plivanje. U ulozi trenera sam se oprobao prethodne dve godine u Dubaiju, gde sam u školi plivanja i naučio novu metodiku rada sa decom. Te novitete smo počeli da sprovodimo kod nas u Proleteru i već se vidi značajna razlika u kvalitetu rada i u samom progresu dece iz nivoa u nivo. Takođe bih iskoristio ovu priliku da pozovem svu decu da dođu na bazen i počnu da plivaju sa nama i da nauče sve četiri tehnike u veoma kratkom roku – navodi Lenđer.

     

    ivan lenđer
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Uobičajeno pitanje za ovaj period je kako planirate da provedete leto i da li ćete ići negde na letovanje. To pitanje postavili smo i Ivanu Lenđeru.

     

    – Meni leto traje dve nedelje, tačnije od otprilike 11. avgusta kada završim sa poslednjim takmičenjem u sezoni, i traje do 1. septembra, kada kreću nove pripreme za zimsku sezonu. Pošto sam prethodnih godina mnogo putovao i provodio vreme van zemlje, ovo leto ostajem kod kuće u Zrenjaninu – otkriva Lenđer, i dodaje da odmor koristi da ostane na kopnu, s obzirom na to da pre toga puno vremena provodi u vodi.

     

    Slobodno vreme koristi i pored vode, uz štapove za pecanje, jer mu je to druga omiljena stvar posle plivanja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije YSLAJDER

    BROJNE POZNATE LIČNOSTI IMALE SU PSE I MAČKE

    Želite kućnog ljubimca? Da li da to bude pas ili da bude mačka? Možda će vam u konačnoj odluci pomoći izreka koju je neko davno smislio. Ona otprilike glasi – da pse imaju vojnici a […]

    KRAJINA OSVOJILA KUP FUDBALSKOG SAVEZA GRADA (FOTO)

    FK Rusanda (Melenci) – FK Krajina (Krajišnik) 2:0   Fudbaleri melenačke Rusande ipak nisu uspeli da naprave prvorazredno iznenađenje i da stignu zaostatak od tri gola prednosti, jer su […]

    POČINJE UPIS ĐAKA PRVAKA U OSNOVNE ŠKOLE

    NOVI SAD – Upis budućih prvaka u osnovne škole počinje u ponedeljak, 2. aprila, i traje do 31. maja. Učenici koji se ne upišu do 31. maja, moći će to da urade do početka školske […]