• ISKUSNA EKIPA POKLEKLA PRED PROLETEROM (FOTO)

    OK Proleter (Zrenjanin) – OK Hercegovina (Ravni Topolovac) 3:1 (25:21, 25:8, 23:25, 25:23)   Zrenjaniski Proleter je u okviru 8. kola Druge muške odbojkaške lige – grupa „Sever“, u subotu, 2. decembra, na parketu Kristalne dvorane dočekao veoma iskusnu i neugodnu ekipu Hercegovine.     Pobedom od 3:1, Zrenjaninci su ostvarili četvrtu pobedu u dosadašnjem […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ISKUSNA EKIPA POKLEKLA PRED PROLETEROM (FOTO)

    OK Proleter (Zrenjanin) – OK Hercegovina (Ravni Topolovac) 3:1 (25:21, 25:8, 23:25, 25:23)

     

    Zrenjaniski Proleter je u okviru 8. kola Druge muške odbojkaške lige – grupa „Sever“, u subotu, 2. decembra, na parketu Kristalne dvorane dočekao veoma iskusnu i neugodnu ekipu Hercegovine.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Pobedom od 3:1, Zrenjaninci su ostvarili četvrtu pobedu u dosadašnjem delu prvenstva, i nakon ovog kola nalaze se na 5. mestu na tabeli.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Nakon utakmice, ekskluzivno za informativni portal zrenjaninski.com, prve utiske izneo je trener Proletera Predrag Tanacković.

     

    – Pre svega, jako bitna i značajna pobeda za nas, s obzirom na to da smo i danas, kao i većinu prvenstva, igrali bez dva igrača iz startne postave. Međutim, mladi su se pokazali, pogotovo Luka Blagojević, koji je odigrao stvarno fenomenalno i pokazao zašto je prošle godine bio u pionirskoj reprezentaciji – kaže Tanacković.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    On je takođe rekao da je veoma zadovoljan zato što je njegov tim pobedio, mada misli da su mogli da završe i sa 3:0.

     

    – Mladost i neiskustvo doveli su do toga da se igra i četvrti set. Naša želja i veće srce su presudili, tako da smo uspeli da poslednji set rešimo u svoju korist – dodao je Predrag Tanacković na kraju našeg razgovora.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport