• IGRAJMO ZA 16: U FINALU VODOVOD I URBANIZAM

    ZRENJANIN – U finalu turnira u malom fudbalu „Igrajmo za 16“, u Zrenjaninu, igraće ekipe Javnog preduzeća „Urbanizam“ i Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“. „Urbanizam“ je savladao u polufinalu ekipu Vatrogasno – spasilačke brigade sa 4:2 nakon izvođenja penala, dok je „Vodovod i kanalizacija“ bila bolja od ekipe Fudbalskih sudija rezultatom 5:2. Ovo je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    IGRAJMO ZA 16: U FINALU VODOVOD I URBANIZAM

    ZRENJANIN – U finalu turnira u malom fudbalu „Igrajmo za 16“, u Zrenjaninu, igraće ekipe Javnog preduzeća „Urbanizam“ i Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“.

    JP Urbanizam

    „Urbanizam“ je savladao u polufinalu ekipu Vatrogasno – spasilačke brigade sa 4:2 nakon izvođenja penala, dok je „Vodovod i kanalizacija“ bila bolja od ekipe Fudbalskih sudija rezultatom 5:2.

    Vodovod i kanalizacija

    Ovo je do sada u Zrenjaninu najzanimljiviji turnir, jer je od odigranih šest utakmica u čak četiri pobednik odlučen posle penala. Finalna utakmica je na programu u četvrtak, u 10.30 časova, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport