• IDEMO, MOMCI: Proleter učvrstio lidersku poziciju na tabeli! (Foto)

    RK Proleter – RK Jugović  (Kać) 30:22 (poluvreme 13:11)   Pred oko 300 gledalaca, rukometaši zrenjaninskog Proletera zabeležili su trinaestu ovosezonsku pobedu. Oni su u sredu, 27. marta, u Kristalnoj dvorani, u okviru 16. kola, savladali goste iz Kaća rezultatom 30:22.   Ekipa Jugovića bila je ravnopravan protivnik izabranicima Nebojše Jokića samo u prvih petnaestak […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    IDEMO, MOMCI: Proleter učvrstio lidersku poziciju na tabeli! (Foto)

    RK Proleter – RK Jugović  (Kać) 30:22 (poluvreme 13:11)

     

    Pred oko 300 gledalaca, rukometaši zrenjaninskog Proletera zabeležili su trinaestu ovosezonsku pobedu. Oni su u sredu, 27. marta, u Kristalnoj dvorani, u okviru 16. kola, savladali goste iz Kaća rezultatom 30:22.

     

    Ekipa Jugovića bila je ravnopravan protivnik izabranicima Nebojše Jokića samo u prvih petnaestak minuta susreta. Nakon toga Zrenjaninci podižu nivo igre i prvo poluvreme rešavaju u svoju korist sa dva gola prednosti.

     

    U drugom poluvremenu, zrenjaninski crveno – beli podižu svoju igru na još viši nivo. Iz minuta u minut prednost je rasla sve do konačnih 30:22.

     

    Najraspoloženiji u redovima domaćina, kao po običaju, bio je Momir Rnić, koji je na svom kontu zabeležio dvanaest pogodaka, te je na taj način i bio proglašen za igrača utakmice.

     

    Nakon ove pobede, Proleter i dalje zauzima lidersko mesto na tabeli, sa tri boda viška u odnosu na prvog pratioca, ekipu Vrbas Petrola.

     

    U narednom kolu, koje će biti odigrano 30. marta, Zrenjaninci će gostovati u prestonici ekipi SC Voždovac 2012, koja trenutno zauzima šesto mesto na tabeli.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški 

     

    proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin