• Iako su pružili odličan otpor, nisu uspeli da naprave podvig

    OK Dunav Volley (Novi Sad) – OK Proleter 3:1 (25:22, 25:19, 21:25, 25:22)   Odbojkaši zrenjaninskog Proletera poraženi su u nedelju, 25. novembra, na gostovanju u jednom od derbija kola, od drugoplasirane ekipe na tabeli, novosadskog Dunav Voleja, rezultatom 3:1, u okviru sedmog vikenda tekućeg šampionata Druge lige „Sever“.   Iako su pružili odličan otpor, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Iako su pružili odličan otpor, nisu uspeli da naprave podvig

    OK Dunav Volley (Novi Sad) – OK Proleter 3:1 (25:22, 25:19, 21:25, 25:22)

     

    Odbojkaši zrenjaninskog Proletera poraženi su u nedelju, 25. novembra, na gostovanju u jednom od derbija kola, od drugoplasirane ekipe na tabeli, novosadskog Dunav Voleja, rezultatom 3:1, u okviru sedmog vikenda tekućeg šampionata Druge lige „Sever“.

     

    Iako su pružili odličan otpor, izabranici Predraga Tanackovića ipak nisu uspeli da naprave još jedan podvig i u Zrenjanin donesu ceo plen.

     

    Nakon 7 odigranih kola, Proleter se nalazi na petom mestu na tabeli sa ukupno sakupljenih 14 bodova, a u narednom, 8. kolu, na svom parketu dočekaće ekipu Vrbasa.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport