• I ZRENJANINCI UČESTVOVALI NA PRVENSTVU EVROPE U TURSKOJ

    Kući se vratili sa medaljama

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Na Prvenstvu Evrope u karateu za regione, koje je održano za vikend u Turskoj, Srbija je sa dve zlatne i četiri bronzane medalje u generalnom plasmanu zauzela drugo mesto, dok je prvo mesto pripalo Turskoj.

    Ekipa Vojvodine
    Ekipa Vojvodine

    Za Srbiju zlatne medalje osvojili su kata tim Beograda u kategoriji kadetkinja i juniorki i kata tim Beograda u kategoriji kadeta i juniora, dok su bronzane medalje osvojili kata tim Vojvodine u kategoriji seniorki, seniorke Beograda u borbama ekipno, kadeti i juniori Vojvodine u borbama ekipno i kadeti i juniori Beograda u borbama ekipno.

    Za region Vojvodine nastupili su i takmičari Karate kluba Zrenjanin Anja Milovanović, Aleksandra Vujasinović i Đorđe Salapura. Sa medaljom se, kao i prošle godine sa istoimenog takmičenja, vratio Đorđe Salapura, koji je uz pomoć svojih drugara iz ekipe potvrdio prošlogodišnji uspeh iz Pariza.

    U odlučujućoj borbi za medalju kadetsko – juniorska ekipa reprezentacije Vojvodine savladala je ekipu iz turskog regiona Akdeniz rezultatom 3:2. Salapurine klupske drugarice ovoga puta ostale su bez medalje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport