• I granitna odbrana fudbalera Radničkog morala je jednom da popusti

    FK Radnički (Nova Pazova) – FK Radnički (Zrenjanin) 3:1 (poluvreme 1:0)   I granitna odbrana momaka sa Šećerane morala je jednom da popusti, a to se desilo tek u 13. kolu šampionata Srpske lige – grupa Vojvodina, u subotu, 27. oktobra, kada je zrenjaninski Radnički gostovao imenjaku iz Nove Pazove.   Dakle, nakon dvanaest sjajnih […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    I granitna odbrana fudbalera Radničkog morala je jednom da popusti

    FK Radnički (Nova Pazova) – FK Radnički (Zrenjanin) 3:1 (poluvreme 1:0)

     

    I granitna odbrana momaka sa Šećerane morala je jednom da popusti, a to se desilo tek u 13. kolu šampionata Srpske lige – grupa Vojvodina, u subotu, 27. oktobra, kada je zrenjaninski Radnički gostovao imenjaku iz Nove Pazove.

     

    Dakle, nakon dvanaest sjajnih nedelja u kojima su izabranici Predraga Kandića bili neporaženi, usledio je i prvi poraz, i to, na veliku žalost, protiv poslednjeplasirane ekipe na tabeli.

     

    Novopazovčani su znali da više nemaju šta da izgube jer oni, nasuprot Zrenjanincima, do ovog kola nisu osetili slast pobede, otvoreno su ušli u ovaj meč i veoma čvrstom i ubojitom igrom uspevali da probijaju odbranu zrenjaninskih crveno – crnih, te da im za 90 minuta daju isti broj golova, koliko su ovi primili sve ukupno u prethodnih 12 kola šampionata.

     

    Strelci za domaću ekipu bili su Vidović sa dva pogotka i Mićanović, dok je jedini pogodak za ekipu Radničkog na ovom susretu postigao Miljan Milivojev.

     

    U narednom kolu, na stadionu „kraj Skrobare“, zrenjaninski Radnički će u subotu, 3. novembra (13.30 časova), dočekati imenjaka iz Sremske Mitrovice.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport