• HUMANITARNI SEMINAR: VELIKO SRCE ZRENJANINSKIH BORACA

    ZRENJANIN – U sredu, 1. februara, u svečanoj sali Mesne zajednice „Gradnulica“, biće održan humanitarni seminar borilačkih veština, odlučeno je na sastanku uprave Karate kluba „Banatski cvet“ i Humanitarnog karate udruženja „Mića Obradović“. Sav prihod prikupljen na ovom seminaru biće prosleđen višečlanoj porodici Stojković, koju je 11. januara zadesila velika tragedija, kada joj je u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    HUMANITARNI SEMINAR: VELIKO SRCE ZRENJANINSKIH BORACA

    ZRENJANIN – U sredu, 1. februara, u svečanoj sali Mesne zajednice „Gradnulica“, biće održan humanitarni seminar borilačkih veština, odlučeno je na sastanku uprave Karate kluba „Banatski cvet“ i Humanitarnog karate udruženja „Mića Obradović“.

    Sav prihod prikupljen na ovom seminaru biće prosleđen višečlanoj porodici Stojković, koju je 11. januara zadesila velika tragedija, kada joj je u potpunosti izgorela kuća u Grobljanskoj ulici. Više o tome možete pročitati ovde.

    – Akcija podrazumeva prikupljanje novca, garderobe i obuće na licu mesta. Što se tiče treninga, planiramo da svi treniramo zajedno i da predstavimo sve borilačke klubove na jednom mestu. Koncept je sledeći – da svaki trener iz određenog sportskog kolektiva održi trening u trajanju od 10 do 15 minuta, dok će ostali učesnici seminara raditi pod njegovom komandom – objašnjava u izjavi za portal zrenjaninski.com Nikola Vukelić, trener u Karate klubu „Banatski cvet“.

    On poziva i ostale klubove, koji do sada nisu potvrdili učešće, kao i građane, da im se pridruže 1. februara.

    Učešće su već potvrdili Urban Combat System, Karate klub „Banat“, Savate klub „Banat“, trofejni borac Ajredin Ajeti, urednik portala „U klinču“ i novinar Eurosporta Željko Čačija, Realni aikido klub „Zrenjanin 1995“, Nindžucu klub „Satori“ Novi Sad, Jiu – jutsu Zrenjanin i Nindžucu klub „Budjinkan“ Novi Bečej.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport