• HIT NA INTERNETU: Duško Tošić provozao traktor po Orlovatu! (Video)

    Bivši reprezentativac Srbije i fudbaler kineskog kluba Guangdžou Duško Tošić pohvalio se na društvenim mrežama kako uživa u seoskim čarima.   Tošić je na svom Instagram profilu objavio nekoliko snimaka na kojima vozi traktor po rodnom Orlovatu, a društvo mu prave ćerke koje ima sa pevačicom Jelenom Karleušom. Za to vreme, u pozadini se čuju […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    HIT NA INTERNETU: Duško Tošić provozao traktor po Orlovatu! (Video)

    Bivši reprezentativac Srbije i fudbaler kineskog kluba Guangdžou Duško Tošić pohvalio se na društvenim mrežama kako uživa u seoskim čarima.

     

    Tošić je na svom Instagram profilu objavio nekoliko snimaka na kojima vozi traktor po rodnom Orlovatu, a društvo mu prave ćerke koje ima sa pevačicom Jelenom Karleušom. Za to vreme, u pozadini se čuju pesme Miroslava Ilića.

     

    Pročitajte još: Dve košarkašice Proletera dobile poziv u seniorsku reprezentaciju

     

    Na jednoj fotografiji on je dodao natpis „Why not“ (zašto da ne).

     

    Pokazalo se da Duško Tošić nije spretan samo na fudbalskom terenu, nego i za volanom traktora. Uostalom, pogledajte snimak i uverite se sami.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport