• HENDI SPORT REĐA USPEH ZA USPEHOM

    Medalje osvojili i stonoteniseri

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    NIŠ – Na državnom prvenstvu Specijalne olimpijade u stonom tenisu, koje je za vikend održano u Nišu, takmičari Hendi sporta u muškoj konkurenciji osvojili su dve medalje. U prvoj, najjačoj diviziji, srebrnu medalju osvojio je Bela Terkelj, a bronzanu Ivan Živkov.

    Osvajači medalja u stonom tenisu sa trenerom Nuhanovićem
    Osvajači medalja u stonom tenisu sa trenerom Nuhanovićem

    U ženskoj konkurenciji Valentina Manojlov osvojila je srebrnu medalju u I diviziji, a Barna Magdolna bronzanu u III diviziji.

    Trener Borislav Nuhanović zadovoljan je rezultatima svojih takmičara.

    – Ovo je nastavak uspešne sezone – kaže Nuhanović. – Startovali smo odlično na državnom prvenstvu u plivanju. Filip Bartole postao je prvak države na 25 metara prsno, dok je na 50 osvojio bronzu. Imre Lakatuš osvojio je drugo mesto na 25 metara prsno i 25 metara kraul. Ištvan Molnar Gabor, koji je u Hendi sport došao iz Bačke Topole, bio je najbolji na 50 i 100 metara kraul. Nastavili smo, evo, uspehom u stonom tenisu, a naredno takmičenje očekuje nas 16. aprila u Čačku, gde se održava državno prvenstvo u muškoj odbojci, dodaje Nuhanović.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport