• HALL OF FAME: SUSRET MAJSTORA BORILAČKIH SPORTOVA

    ZRENJANIN – Ninjutsu klub „Bujinkan“ iz Zrenjanina od 10. do 12. marta organizuje Hall of Fame masters seminar, koji će biti održan u Domu borilačkih sportova, a na kojem se očekuje učešće oko 100 majstora i učenika iz cele Evrope. Ovaj seminar organizuje se povodom nominacije članova kluba „Bujinkan“ – takmičarke Biljane Tapavički Pavlov i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    HALL OF FAME: SUSRET MAJSTORA BORILAČKIH SPORTOVA

    ZRENJANIN – Ninjutsu klub „Bujinkan“ iz Zrenjanina od 10. do 12. marta organizuje Hall of Fame masters seminar, koji će biti održan u Domu borilačkih sportova, a na kojem se očekuje učešće oko 100 majstora i učenika iz cele Evrope.

    Ovaj seminar organizuje se povodom nominacije članova kluba „Bujinkan“ – takmičarke Biljane Tapavički Pavlov i trenera Siniše Garčeva, u Kuću slave i časti (Hall of Fame) borilačkih veština za 2017. godinu. Oni su ovo priznanje dobili na osnovu rezultata na raznim takmičenjima kako u svetu, tako i kod nas.

    U Kuću slave i časti borilačkih veština nominuju se takmičari i treneri iz različitih borilačkih veština, kao i poznati glumci. Najpoznatiji glumci Kuće slave i časti su Don „The Dragon“ Wilson, Cynthia Rothrock, Vincent Lyn i mnogi drugi, treneri/učitelji kao što su Samuel Kwok, Bill „Superfoot“ Wallace, kao i poznati borci Branko Cikatić i Ernesto Hoost.

    Seminar počinje u petak, 10. marta, i traje od 20 do 22 časa, a sa prisutnima će se družiti Siniša Garčev, Zoran Spasov, Dejan Mikić i Nikola Vukelić.

    U subotu, 11. marta, seminar počinje u 10 časova, a tokom celog dana svoja iskustva na učesnike će preneti Mirko Ostojić, Slavko Sekulić, Predrag Sabadoš, Marco Lagato, Igor Dobovsek, Zoran Protić, Biljana Tapavički Pavlov, Predrag Lazarević, Nenad Belencan, Ljubomir Tadić i Milan Tomaš.

    Poslednjeg dana, u nedelju, 12. marta, seminar takođe počinje u 10 časova, a treninge će držati Srđan Ratković, Dušan Radojković i Vitor Lagato, dok će naposletku biti upriličena dodela plaketa i zahvalnica.

    Medijski pokrovitelj događaja je portal zrenjaninski.com.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport