• Greške domaće ekipe odlučile da bodovi odu u Beograd (Foto)

    ŽOK KLEK MD Zrenjanin – ŽOK PARTIZAN (BG) 0:3 (25:27, 19:25, 23:25)   Odbojkašice Kleka MD, u okviru 7. kola Super odbojkaške lige Srbije, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, dočekale su u subotu, 3. novembra, Partizan iz Beograda.   Viđena je zanimljiva odbojkaška utakmica, u kojoj su, nažalost, greške domaće ekipe odlučile da bodovi ovog puta […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Greške domaće ekipe odlučile da bodovi odu u Beograd (Foto)

    ŽOK KLEK MD Zrenjanin – ŽOK PARTIZAN (BG) 0:3 (25:27, 19:25, 23:25)

     

    Odbojkašice Kleka MD, u okviru 7. kola Super odbojkaške lige Srbije, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, dočekale su u subotu, 3. novembra, Partizan iz Beograda.

     

    Viđena je zanimljiva odbojkaška utakmica, u kojoj su, nažalost, greške domaće ekipe odlučile da bodovi ovog puta odu u Beograd.

     

    Nakon ovog kola, Klečanke zauzimaju pretposlednje mesto na tabeli, sa ukupno osvojenih pet bodova. Narednog vikenda, u sledećem kolu, izabranice trenera Kijca dočekaće jednog od glavnih favorita za osvajanje titule, ekipu Jedinstva iz Stare Pazove.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport