• GRADONAČELNIKU ZRENJANINA URUČENA PLAKETA U MOSKVI

    MOSKVA – Gradonačelniku Zrenjanina Čedomiru Janjiću danas je u Moskvi dodeljena plaketa za poseban doprinos i nesebičnu pomoć u radu i razvoju Rvačkog kluba „Partizan“.     Janjiću je plaketa uručena u Ambasadi Republike Srbije u glavnom gradu Ruske Federacije, na jedanaestom po redu redovnom godišnjem skupu Kluba prijatelja Rvačkog kluba „Partizan“.   Svečanoj ceremoniji […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    GRADONAČELNIKU ZRENJANINA URUČENA PLAKETA U MOSKVI

    MOSKVA – Gradonačelniku Zrenjanina Čedomiru Janjiću danas je u Moskvi dodeljena plaketa za poseban doprinos i nesebičnu pomoć u radu i razvoju Rvačkog kluba „Partizan“.

     

    Foto: AMS osiguranje

     

    Janjiću je plaketa uručena u Ambasadi Republike Srbije u glavnom gradu Ruske Federacije, na jedanaestom po redu redovnom godišnjem skupu Kluba prijatelja Rvačkog kluba „Partizan“.

     

    Svečanoj ceremoniji su prisustvovali istaknuti sportisti, privrednici i ličnosti iz javnog i političkog života Srbije i Rusije.

     

    – Rvački sport u Zrenjaninu ima dugu i uspešnu tradiciju, te publiku koja ga dobro poznaje, a grad Zrenjanin se do sada dokazao uspešnim u organizovanju velikih međunarodnih rvačkih takmičanja. Stoga ova nagrada ima poseban značaj – rekao je gradonačenik Zrenjanina Čedomir Janjić.

     

    Direktor Rvačkog kluba „Partizan“ Rajko Baltić zahvalio se Ministarstvu spoljnih poslova Srbije, našoj ambasadi u Moskvi i svim prijateljima kluba što su omogućili da se održi današnji skup.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport